Novinka Suicide Squad: Kill the Justice League ukázalo 20 minut záběrů z hraní

Suicide Squad: Kill the Justice League ukázalo 20 minut záběrů z hraní

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

4
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Hra zároveň obdržela HW nároky a spustila předobjednávky.

Reklama

Vývojáři ze studia Rocksteady prostřednictvím nových materiálů připomněli zatím spíše rozporuplně vnímanou akci Suicide Squad: Kill the Justice League, které byla před časem odložena na únor příštího roku. Výše v náhledu se můžete podívat na 20 minut dlouhé video, které ukazuje celou řadu gameplay záběrů. Vývojáři v nich popisují jednotlivé herní mechaniky, příběhové pozadí i zpracování herního prostředí v podobě města Metropolis.

Je zřejmé, že si hra nadále zachovává hráči kritizovaný live service model ve spojení s důrazem na čtyřčlennou kooperaci a využívání speciálních schopností jednotlivých postav. Zveřejnění nové ukázky autoři doprovodili odhalením HW nároků pro PC verzi a spuštěním předobjednávek. Díky tomu se dozvídáme také cenu, která byla v případě standardní edice stanovena na 70 eur.

Pokud byste chtěli investovat rovnou do deluxe edice, tak si budete muset připravit rovných 100 eur. Pro majitele předobjednávek a dražší edice vývojáři připravili speciální oblečky pro jednotlivé hrdiny, které představuje níže přiložený trailer. Suicide Squad: Kill the Justice League vychází 2. února na PC (Steam) i konzolích PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Suicide Squad: Kill the Justice League ukázalo 20 minut záběrů z hraní
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama