Sunset Overdrive 2 se prozatím nechystá
Sunset Overdrive Novinka Sunset Overdrive 2 se prozatím nechystá

Sunset Overdrive 2 se prozatím nechystá

Yurris CZ

Yurris CZ

6
Platformy Windows PC Xbox Xbox One

V Insomniac Games se sice maká na novém Spidermanovi, ale síly na sequel by se našly, chybí ovšem vydavatel.

Reklama

Sunset Overdrive je bláznivá a zábavná akce, kterou znají spíše majitelé Xboxu One. Tuto příjemnou "odreagovačku" má na svědomí americké studio Insomniac Games, hru si pod křídla, coby vydavatel, vzal Microsoft. Minulou středu jsme vás v jednohubce informovali o možném vydání Sunset Overdrive také na PC, respektive Windows 10. Čas ukáže, zda tato spekulace je pravdivá.

Přestože se prvního dílu prodalo přes milion kopií, v případě pokračovaní dává Microsoft od role vydavatele ruce pryč. O zájmu a nadšení vývojářů v případě Sunset Overdrive 2 jste se mohli od nás dozvědět už loni v říjnu. Aktuálně studio pracuje pro Sony na očekávaném Spidermanovi. Ale i přesto by byl vývoj Sunset Overdrive 2 možný.

Proslýchalo se, že by se pokračování Sunset Overdrive mělo objevit na letošní E3 po boku nového titulu z universa Gears of War či jisté Forzy Horizon 4. O tomto informoval uživatel SoMeh na Redditu, například jeho spekulace o včera oznámeném Falloutu 76 byly přesné.

Naděje na fanoušky chtěný sequel rozbíjí herní novinář ze zahraničního webu Waypoint, Patrick Klepek:

"Sunset Overdrive 2 v tuto chvíli čekat zkrátka nemáme. Hledám informace o této hře po celou dobu. Je to jedna z mých oblíbených her současné generace Xboxu a zoufale jsem žádal tvůrce o pokračování. Není ve vývoji..."

Sunset Overdrive 2 se tedy prozatím nekoná, titulu se snad dočkáme, zřejmě až v řádu let. Přesto bych vás rád pozval na konferenci Microsoftu v rámci E3, celou velkolepou show můžete sledovat 10. června od 22 hodin našeho času. Na konec si můžete připomenout šílený Sunset Overdrive v jednom ze vtipných trailerů.

Zdroj: SegmentNext.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama