Super Bomberman R dorazí na další konzole i PC
Super Bomberman R Novinka Super Bomberman R dorazí na další konzole i PC

Super Bomberman R dorazí na další konzole i PC

Jakub Škrabana

Jakub Škrabana

2
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

S arkádovou hrou se setkáme na začátku června.

Reklama

Super Bomberman R byl v loňském roce startovním číslem pro Nintendo Switch. Nyní však vydavatel Konami přináší zprávu o tom, že se titul podívá na další platformy. Datum vydání je stanoveno na 12. června pro PS4 a Xbox One, na PC dorazí 13. června. V Evropě se dočkáme 14. června na všech platformách.

Jedná se o akční hru, ve které se hráči pohybují prostřednictvím dvourozměrného prostředí, kde musí odpalovat bomby a zabít soupeře. Super Bomberman R obsahuje příběhový režim zahrnující 50 etap a podporuje kooperativní hru pro dva hráče. V online hraní naleznete ligový systém (Baby A / B, Nováček A / B, Amatér A / B, Pro A / B, Šampion A / B a Bůh A / B). Začínáte v Baby lize B a za každou výhru získáváte body pro pokrok.

Battle mód obsahuje celkem 19 bojových hřišť. Vedle klasické arény nabízí také víceúrovňovou arénu s odrazovými můstky, ledovými vzory a pohyblivými bloky. Hra nabídne výběr nových postav postavených na Konami Originals, jako je Dracula Bomber, Vic Viper Bomber, Goemon Bomber a další. Celkově existuje 27 postav se zvláštními schopnostmi.

Můžeme se těšit také na nový mód Grand Prix, který dorazil v listopadové aktualizaci v roce 2017 pro Switch. Obsahuje 3 vs. 3 bitvy v off-line nebo on-line utkáních ve 3 různých arénách. Cílem hráčů je získat co nejvíce drahokamů v daném čase a vyhrát.

Více v traileru níže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama