Super Street Fighter IV 3D Edition
Blogy čtenářů Recenze Super Street Fighter IV 3D Edition

Super Street Fighter IV 3D Edition

Už jsem proklepl 2 hry, která mám na Nintendo 3DS, a to MarioKart 7 a The Legend of Zelda Ocarina of Time 3D. Nyní se vrhám na jeden z nejlepších…

Reklama

Úvod

Už jsem proklepl 2 hry, která mám na Nintendo 3DS, a to MarioKart 7 a The Legend of Zelda Ocarina of Time 3D. Nyní se vrhám na jeden z nejlepších launch titulů pro 3DS, jak tvrdí ostatní majitelé 3DS, co ho mají od začátků prodeje. Tím titulem je Super Street Fighter 4 3D Edition. Titul jsem si koupil, jelikož v británii se jeho cena pohybuje kolo 450 i s poštovný do ČR.

Jako u velkých konzolí, ale něco navíc

Super Street Figter IV na 3DSku je málo upraveným portem z velkých konzolí, ale komu by to vadilo. Na velkých konzolí je hra recenzována kladně a na 3DS je rozhodně kvalita srovnatelná. Tím pádem přínáší 35 postav, nezměněné bonusy a arény.

Postav, jak jsem již zmínil 35 a vybere si zde každý. Pro hráče Street Fighteru to znamená, že nepřijdou o své favority. Navíc už od začátku jsou odemknuté i speciální oblečky.

Arény jsou taky stejné. Podíváme se do všech koutů světa. Některé arény vypadají líp, některé hůř. Využit je zde 3D efekt, kde některé věci jsou více do hloubky a některé ne a tím se zážitek umocňuje. Líp arény vypadají u 3D Versus módu.

Novinkou v ovládání jsou 4 předvolená Comba v dolním displeji, které můžete zmáčkonout. Je to perfektní pro nováčky v sérii a zkušení hráči nebudou znevýhodněni. Samozřejmě můžete rozdělení na displeji změnit.

Dostatek zábavy

Máme zde dostatečný počet módů. Tradiční Arcade, kde si projdeme příběh všech postav. Právě v módu Arcade je obtížnost nevyrovnáná. pro nováčka, který si dá obtížnost very easy může být boss docela zádrhel, ale je to malá vada na kráse. Dalšími 2 skoro shodými módy jsou Versus a 3D Versus. Rozdíl je jen v tom, že v 3D Versus máte pohled za ramenem, aby vynikl 3D efekt, což se daří. nechbí zde Training Mode, kde si všechno nacvičíte. Challenges je podle názvu jasné, že zde bude něco netradiční např. Car Crusher, kde ničíte auto. Street Fighter se snaži využít Play Coins, které sbíráte krokoměrem. Můžete je vyměnit za Figure Points a koupit si za ně figurky postav,. Od každé figurky je sedm levelů. Figurky využijete ve tzv. StreetPass battles, kdy když se mihnete s někým, kdo má taky Street Fightera v konzoli, tak se provede zápas mezi figurkami. není to nic světoborného, ale aspoň nějak využijem Play Coins.

Boje po síti

K série již neodmyslitelně patří multiplayer. bez něho by to nebylo ono a bojovat proti umělé inteligenci by vás přestalo bavit. Může se hrát, jak lokálně přes wi-fi, tak přes download play. Na to však musíte sehnat přímo hráče. Většina tímpádem chodí na online multiplayer. Zatím jsem neměl problém najít hráče. Problém je však najít hráče přiměřeného vaším schpnostem. I tak si multiplayer po síti užijete dosti. Problém s připojením jsem doteď neměl a multiplayer si užívám v plné míře. I v multiplayeru se můžete rozhodnout jestli chcete pohled přes rameno nebo klasický z boku.

Závěrem

Super Street Fighter 4 3D Edition je dobře povedený port z velkých konzolí s využitím 3D a využitím displejem a za ty peníze toho určitě nelituji. Škoda, že u nás je pořád za vyšší cenu.

Super Street Fighter IV 3D Edition

Verdikt

Klasický Street Fighter, jak ho známe z velkých konzolí. Užijete si zde spoustu zábavy za málo peněz a to je rozhodně plus. V multiplayeru se bude vztekat, ale zároveň bavit. Vaše prsty se nudit nebudou, a ikdyž jste nikdy Street Fightera nehráli, tak je to právě nejlepší začátek.

Hodnocení

Co se nám líbí a nelíbí?

Využití dotykového displeje
Sbírání figurek
Pěkná grafika
3D Versus
Kvalitní připojení v multiplayeru
Jak pro nováčky, tak pro zkušené hráče
Žádná osekaná verze
Místy špatně zvolená obtížnost
Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama