Novinka Survival adventura Endling - Extinction is Forever je venku

Survival adventura Endling - Extinction is Forever je venku

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Bojujte o život v kůži liščí mámy.

Reklama

Každý den zmizí ze světa bezpočet živočichů a to už se vůbec nebavím o tom, jak jsou na tom v rámci stavu některé živočišné druhy. Survival adventura Endling - Extinction is Forever vám od dnešního dne dá možnost prožít příběh lišky, která žije alternativní realitě, kde se lidstvo s lesem ani jeho obyvatelstvem moc nemazlí. Do boje o život se v tomto díle nevydává sama. Kdyby byla osamocená zřejmě by to pro ní bylo lehčí, avšak má na starost hrstku malých liščat, které by ráda dovedla do stavu, kdy budou schopná existovat bez větší pomoci.

Herní svět Endling - Extinction is Forever bohužel pro ní nepředstavuje úplně ideální místo pro výchovu malých lišek. Každý den se tu může stát vašim posledním. Všude se zde nacházejí hrozby a jídla není nikdy dostatek. Celkově má být tento kousek zaměřen na boj o přežití, který bude spojen s myšlenkou náročných voleb, jež ve finále rozhodnou o tom, zda zrzavá rodinka zdolá všechny překážky, nebo naopak podlehne lidské snaze o vyhubení.

Endling - Extinction is Forever je od dnešního dne k dostání na PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. V případě, že jí chcete otestovat na Steamu najdete demo.

Recenzi pro vás připravujeme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama