Nightingale Novinka Survival Nightingale představuje systém karet

Survival Nightingale představuje systém karet

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC

Skrze kartu k neočekávaným dobrodružstvím.

Reklama

Nightingale je PvE first-person survival hra se sdílenými světy, která byla odhalena na The Game Awards 2021, přičemž ji tvoří studio Inflexion Games, složené z veteránů z Bioware, kteří pracovali na sériích, jako je Mass Effect či Dragon Age.

Titul se posléze připomněl i na včerejší hlavní akci Summer Game Festu, kde jsme se dočkali nové ukázky se záběry přímo z hraní, přičemž se zaměřila na to, jak se do hry bude promítat systém kartiček, který zde bude hrát výraznou roli.

Hráči budou ovládat takzvané Realmwalkery, kteří se mohou pohybovat skrze různé říše/sféry. A právě k otevírání portálů do těchto říší budou sloužit zmíněné kartičky, kdy navíc za jejich pomoci můžete ovlivnit podobu vámi otevřené říše.

Skrze vybrané karty tak určíte různé typy objektů, prostředí, počasí či faunu a flóru, kdy na základě těchto prvků bude procedurálně vygenerován nový svět, jenž můžete sdílet s dalšími hráči. Klíčovým prvkem posléze bude objevování různých vhodných kombinací, kdy se hráči skrze experimentování naučí tento systém lépe ovládat. Navíc to otevírá dveře k velké míře znovuhratelnosti a novým možnostem vyprávění.

Hra míří na PC (Steam a Epic Games Store), kde bychom se ji měli v předběžném přístupu dočkat v posledním čtvrtletí tohoto roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama