Svět herního Šíleného Maxe si zachová svá tajemství
Mad Max Novinka Svět herního Šíleného Maxe si zachová svá tajemství

Svět herního Šíleného Maxe si zachová svá tajemství

Denis Rus

Denis Rus

5

Jestli jste čekali, že se o zdecimovaném prostředí dozvíte první poslední, musíme vás zklamat – nedozvíte.

Reklama

Pokud si vzpomínáte na původní filmová dobrodružství Šíleného Maxe, asi se vám vybaví Mel Gibson v koženém oblečení, jeho stylové vozítko a hlavně nehostinné prostředí, ve kterém se pohyboval. O samotném postapokalyptickém světě toho ale příliš nevíme a moc se toho nedozvíme ani v chystané hře od Avalanche Studios. Hráči si sice budou moci pokládat otázky typu „Co se tady stalo?“ nebo „Jak je tohle možné?“, ale odpovědi na většinu z nich se stejně nedočkají.

Tvůrci pro svou hru vytvořili jakési historické pozadí s novými informacemi a to celé pak konzultovali s Georgem Millerem, režisérem a scenáristou filmů o Šíleném Maxovi, ale to ještě neznamená, že budou dané detaily přímo na očích i samotným hráčům. Tyto údaje totiž mají sloužit především k vytvoření samotného světa – jak bude strukturován a co budeme moci v jednotlivých oblastech najít.

Autoři nehodlají přinést hráči všechno jako na stříbrném podnosu, ale naopak je jejich cílem, aby byl nucen přemýšlet o světě a stavu, v jakém se v danou chvíli nachází.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama