Novinka Svět od kacířů budete v Warhammer 40K: Boltgun čistit v češtině

Svět od kacířů budete v Warhammer 40K: Boltgun čistit v češtině

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Nová ukázka prezentuje detailněji herní mechanizmy.

Reklama

Warhammer 40K: Boltgun se nezadržitelně blíží. Jakmile dorazí odstartuje na kovářském světě Graia opravdové peklo. Ono na něm zřejmě už je, a tak nastává čas se tak v kůži jednoho z vyvolených vydat a ukázat kacířům, že byla chyba odvrátit se od "dobra". Aktuálně vypuštěné záběry ukazují, že to bude velmi slušná akční jízda.

Svět od kacířů budete v Warhammer 40K: Boltgun čistit v češtině

Zajímavě působí ukazatelé životů, který prezentuje, že každý protivník bude odlišnou formou výzvy, které se budete muset postavit. Někteří vydrží větší poškození, zatímco jiní sázejí více na pohyblivost. Zaujme také samotná pohyblivost hlavního hrdiny, který rozhodně není toporným bojovníkem z 90. let, ale moderním střelcem s vysokou rychlostí, jehož schopnosti si budete moci vyzkoušet už příští týden. Už 23. května totiž Warhammer 40K: Boltgun dorazí na PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch. Vyloženě fascinující je, že kosit heretiky budete v češtině, takže si bude možné naplno vychutnat příběh, který se jistě stane tahounem celého dílka.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama