Switch by mohl dostat novou verzi
Novinka Switch by mohl dostat novou verzi

Switch by mohl dostat novou verzi

Jan Tomanek

Jan Tomanek

1
Platformy Nintendo Switch Switch

Prý bude menší a levnější.

Reklama

O novém modelu Nintenda Switch se již diskutuje delší dobu, a přesto, že zatím není nic potvrzeno, vyplouvají na povrch první náznaky informací. Nejvíce lidí používá tuto konzoli na hraní na cestách a tohle splňuje Switch skvěle, jelikož si můžeme až na downgrade grafiky užít AAA tituly v "pohodlí" například metra. Jedná se o unikátní vlastnost, ale jestli má Switch nějaké nevýhody, tak jde především o nutnost ho stále nosit v batohu nebo brašně. Do kapsy se zatím nevejde. Ano, zatím, protože právě to je jedna ze změn oproti stávajicímu modelu, které bychom se měli údajně dočkat, jak tvrdí web Nikkei. Nový model by měl být levnější a praktičtější na cestách. Dočkáme se tedy Switche, který se nám vleze do kapsy u kalhot?

Kromě Switche je zde také Nintendo 3DS a se Switchem tvoří stavební kameny firmy. Nintendo se snaží expandovat i na mobilní platformy, zatím však bez většího úspěchu. 3DS je tak stále i přes vyšší cenovku (6 tisíc Kč) nejlepší variantou, jak lehce proniknout do univerza Nintenda. S příchodem kapesního Switche, jenž má prý vyjít do konce fiskálního roku 2019, by se tak mohlo jednat o přímého nástupce dnes již přeci jenom starého 3DS.

Dále jsou jen spekulace o vzhledu, jak to bude s výdrží baterie, nebo jestli se dočkáme dlouho diskutovaného vylepšení obrazovky. Na bližší detaily si však budeme muset nejspíš počkat až na letošní E3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama