Sword Art Online: Alicization Lycoris ve startovním traileru a Ys Origin na Switchi
Professor Layton and the Lost Future Novinka Sword Art Online: Alicization Lycoris ve startovním traileru a Ys Origin na Switchi

Sword Art Online: Alicization Lycoris ve startovním traileru a Ys Origin na Switchi

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Apple iOS Android Android

Dále promo z Tales of Arise, Professor Layton na mobilech, ukázka z Mary Skelter Finale, EDF: World Brothers na západě anebo Death Come True na PC.

Reklama

Sword Art Online: Alicization Lycoris

Vydavatel Bandai Namco a vývojáři z Aqurie vydali několik nových videí ke hře Sword Art Online: Alicization Lycoris. Ta sleduje příběh anime arcu Sword Art Online: Alicization a vyjít má celosvětově pro PlayStation 4, Xbox One a přes Steam pro PC 10. července. Konzolové verze ale budou v Japonsku vydány 9. července.

První dnešní trailer se zaměřuje na příběhovou stránku a představí nám Kirita a Eugea, kteří společně musí prozkoumat Underworld a najít Alici. A zároveň se poprat s různými nepřáteli. Ve hře najdeme ale také novou originální příběhovou linii s novou postavou Medinou Orthinanos, kterou nadabovala Miho Okasaki.

Během posledního live streamu s názvem Sword Art Online Game & App Latest Information Special pak vydavatel vypustil debutový startovní trailer a také gameplay ukázky.

Launch trailer

Gameplay

  • 55:55 - multiplayer s 8 postavami (čtyři živí hráči plus čtyři NPC)
  • 59:37 - ukázka pomocníků, kteří mohou být přeměněni na UI nahráním vašich akcí a útočných vzorců
  • 1:02:49 - Divine Beast Quest
  • 1:05:49 - gameplay od dabéra Eugea Nobunagy Shimazakiho

Ys Origin

Dotemu hodlá vydat Switch verzi hry Ys Origin a to ještě v letošním roce. V rámci globální distribuční smlouvy budou prostřednictvím Limited Run Games k dispozici dvě fyzická vydání Switch verze. V Evropě si budeme moci také vybrat dvě fyzické verze a to standardní a sběratelské.

Speciální sběratelská edice nabízí navíc plakát, soundtrack ze hry, artbook zachycující scény ze surrealistického světa Ys Origin a jedinečnou sběratelskou krabici.

Sword Art Online: Alicization Lycoris ve startovním traileru a Ys Origin na Switchi

Ys Origin byla poprvé vydána pro PC v prosinci 2006, v květnu 2012 pak následovala celosvětová Steam verze, PlayStation 4 verze v únoru 2017, PS Vita v květnu 2017 a Xbox One v dubnu 2018. Letos se tedy konečně dostane také na Nintendo.

Ys Origin nabízí směs arkádového boje se zaměřením na kombo mechaniky, plošinovky a těžkých hádanek.


Tales of Arise

Společnost Bandai Namco vypustila nové propagační video, kterých chce představit studio Bandai Namco Studios. To je sice pěkné, ale nás toto video zajímá hlavně z toho důvodu, že obsahuje nové záběry z Tales of Arise, která se vyvíjí pro PlayStation 4, Xbox One a pro PC a má vyjít někdy po roce 2020.


Professor Layton and the Lost Future

Level-5 vypustí 13. července smartphone verzi hry Professor Layton and the Lost Future. Ta poprvé vyšla na konzoli Nintendo v DS v listopadu 2008 v Japonsku a poté v září 2010 v Severní Americe a v říjnu 2010 v Evropě.

Professor Layton and the Lost Future HD for Mobile bude dostupná pro iOS a Android.


Mary Skelter Finale

Společnost Compile Heart vydala sedmiminutový trailer ze hry Mary Skelter Finale, která v Japonsku vyšla pro PlayStation 4 a Switch 8. října.


Earth Defense Force: World Brothers

Nedávno jsme vás informovali o přípravě vydání speciálního "kostičkového" spin-offu série Earth Defense Force. Vydavatel D3 nyní oznámil, že vydá počátkem roku 2021 digitální verzi Earth Defense Force: World Brothers pro PlayStation 4 a Switch i na západě.


Death Come True

Izanagi Games vypustí 17. července PC verzi interaktivní filmové hry Death Come True. Ta vyšla poprvé pro Switch prostřednictvím eShopu Nintendo, pro iOS přes App Store a pro Android přes Google Play 25. června. V plánu je i PlayStation 4 verze, ale ještě netušíme, kdy ji můžeme čekat.

Steam stránku hry najdete zde.

Sword Art Online: Alicization Lycoris ve startovním traileru a Ys Origin na Switchi

Giraffe and Annika

Vydavatel NIS America a vývojáři z Atelieru Mimina vydali nový trailer ke hře Giraffe and Annika, představující postavy a hry.

Čeká na vás dobrodružství plné kouzel, které začne probuzením mladá dívky jménem Annika z podivného snu. Ocitá se ale uvězněná na tajemném ostrově Spica, aniž by si uvědomovala, jak se zde dostala. Po prozkoumání okolí potkává chlapce jménem Giraffe, který ji navíc zřejmě zná.

Dostane za úkol najít tři zvláštní fragmenty hvězdy, roztroušené po ostrově. Díky tomu si bude moci vzpomenout na své vzpomínky. Při hledání fragmentů se Annika setká s Lily, čarodějnicí Tajemného lesa, která ji vyzve k souboji. Naštěstí Annika zvítězí a získává první část hvězdy, tu absorbuje a náhle se jí zveví pozoruhodné vize. Jaká tajemství čekají ještě na skupinku přátel čekají, budete muset zjistit sami.

Gireffe and Annika je nyní k dispozici pro přes Steam pro PC od 28. srpna bude k dispozici v Evropě pro PlayStation 4 a Switch.

 

Zdroj: Bandai Namco, Dotemu, Compile Heart, D3, Izanagi Games, NIS America

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama