​Taiko no Tatsujin vychází na západě 2. listopadu!
Novinka ​Taiko no Tatsujin vychází na západě 2. listopadu!

​Taiko no Tatsujin vychází na západě 2. listopadu!

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

1
Platformy Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4

Dostane se na konzole Switch a PlayStation 4.

Reklama

Nevím, jak moc je série Taiko Drum Master známá hráčům na západě, ale v Japonsku si jistě drží svou skalní skupinu fanoušků. Společnost Bandai Namco se rozhodla tuto sérii přivést nově i na západ v podobě hry Taiko no Tatsujin: Drum'n'Fun! pro Switch a jako Taiko no Tatsujin: Drum Session! pro PlayStation 4. Obě hry vyjdou v Severní Americe a v Evropě 2. listopadu.

Tuto kultovní klasickou arkádovou hudební hru si konečně budeme moci užít z pohodlí svého domova a zahrát si dokonce pomocí vlastního bubnu. Pokud jste se již s touto hrou setkali, čeká na vás celá řada nových písní a aby toho nebylo málo, můžete do souboje vyzvat své přátele a dokázat jim, kdo je tím nejlepším bubeníkem.

Pro ovládání lze využít pohybové ovladače, odemknout si časem své oblíbené postavy jako jsou Kirby a Squid ze Splatoonu 2, které vám pomohou stát se díky svým vlastnostem ještě lepšími. Na Switchi navíc půjde využít i interaktivní funkce konzole a titul ovládat buď pomocí Joy-Conů nebo na dotykové obrazovce. Můžete se připojit, sdílet úspěchy a hrát s celou rodinou anebo přáteli.

Kromě klasického režimu Taiko pro jednoho nebo dva hráče se mohou až 4 hráči spojit při hraní Party her nebo speciálního, nového Party režimu.

Pro Evropu chystá společnost Bandai Namco i speciální edici hry Taiko no Tatsujin: Drum'n'Fun! v podobě bundlu Taiko Drum Set. Tuto edici lze koupit pouze prostřednictvím internetového obchodu Bandai Namca, v Severní Americe bude hra k mání pouze digitálně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama