Hell is Us Novinka Tajemné postapo sci-fi Hell is Us ukazuje gameplay

Tajemné postapo sci-fi Hell is Us ukazuje gameplay

Filip Svoboda

Filip Svoboda

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S

Titul nepovede hráče za ruku.

Reklama

Uplynuly více než dva roky od oznámení third-person akční adventury Hell is Us od montrealského týmu Rogue Factor. Teď jsme se dočkali nového traileru, který poprvé ukazuje gameplay. Vývojáři dále na PlayStation Blogu prozrazují svoje odvážné záměry týkající se koncepce hry i to, že s vydáním míří na příští rok.

„Hell is Us se odehrává v komplexním světě, který představuje výzvu pro váš mozek a zároveň, jak doufáme, přináší poutavý a dospělý příběh. Hra se zabývá hlubokými tématy, jako je občanská válka, lidské emoce a rodina,“ popisuje výkonný kreativní ředitel a art director Jonathan Jacques-Belletete.

Více o příběhu a zasazení neprozrazuje. Z dřívějška víme, že se budeme pohybovat polootevřeným světem občanskou válkou zdevastované Země. Kromě lidských protivníků se ale setkáme i s nadpřirozenými nepřáteli. Akce se zaměří na souboj nablízko.

Především ale autoři lákají na průzkum prostředí. Ten bude zapotřebí neboť hra nenabídne klasickou mapu ani ukazatele nebo deník s úkoly. Hráči budou muset sami hledat cestu, pečlivě poslouchat, co říkají postavy, a vlastními silami přicházet na řešení problémů, které před ně nelítostný svět postaví.

„I když jsme do hry začlenili mnoho moderních vymožeností, které obohacují herní zážitek, chceme nabídnout dobrodružství, které si váží inteligence a intuice hráčů,“ dodává Jacques-Belletete.

Hra zamíří v roce 2025 na PlayStation 5. Ve vývoji je i pro PC a Xbox Series, není ale jasné, zda všechny verze dorazí společně. Více o hře se dozvíme už 30. září v živém vysílání na kanálu vydavatelství Nacon. Poběží od 17 hodin středoevropského času a ukáží se v něm i další záběry z hraní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama