Hunt 1896 Novinka Takřka 40 % hráčů Hunt: Showdown nikdy nezabilo soupeře

Takřka 40 % hráčů Hunt: Showdown nikdy nezabilo soupeře

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

12
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Problém má představovat balance.

Reklama

Hunt: Showdown se vyznačuje vysokou nepřístupností, jen málokdo by však řekl, že svého prvního hráče nezabilo takřka 40 % všech hrajících. David Fifield, generální manažer série Hunt komentoval celou situaci okolo relativně nízkého počtu úspěšných hráčů v rozhovoru pro server PC Gamer takto: "Ve hře Hunt máme úspěch, který se jmenuje Debut. Ten stojí na myšlence zabití svého prvního nepřátelského lovce. 40 % našich hráčů ho nikdy nezíská. Jsme PvP hra, do které přijdete, uděláte nějaké věci a 40 % lidí, kteří zkouší Hunt, nikdy nezabilo jiného hráče."

Umírá se tu opravdu hodně a ve výsledku nikdy nevíte, odkud projektil přiletěl. Dosti se tu diskutuje o balanci. I tu se Fifield rozhodl okomentovat: "Vyváženost je ošemetná. V šachu musí někdo táhnout první, a tak honba za tou dokonale spravedlivou, dokonale vyváženou věcí? Vždycky vyhraje ten nejzkušenější a vlastně už není tak zajímavé to sledovat."

Celková hodnota 40 % ze všech hráčů, kteří kdy Hunt: Showdown je definována také testujícími o různých bezplatných víkendech, takže není vyloučené, že nemalé procento hrajících prostě hru testovalo a následně zjistilo, že třeba není vyloženě pro ně. Rozhodně se totiž nejedná o kus orientovaný na většinovou hráčskou obec. Je to však bezesporu jedna z nejzajímavějších FPS na trhu.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama