Ready or Not Novinka Taktické Ready or Not dostalo zatím největší update

Taktické Ready or Not dostalo zatím největší update

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy Windows PC

Zaměřuje se na umělou inteligenci nepřátel.

Reklama

Taktická střílečka Ready or Not od studia VOID Interactive v rámci své experimentální větve v nedávné době zkoušela a testovala změny, které byly pro hráče přichystány v červnové aktualizaci, jež je zatím tou největší, kterou titul dostal.

A dobrou zprávou je, že toto testování proběhlo víceméně úspěšně, což znamená, že si novinky mohou začít užívat i majitelé standardní edice.

Pro připomenutí nicméně uvedeme, že největších změn se tentokrát dočkala umělá inteligence, kdy nepřátelé využívají nového systému krytí, ale také nově mohou předstírat svou smrt, páchat sebevraždu či se skrývat ve skříních a jiných místech.

Vydání tohoto updatu bylo také oslaveno novou ukázkou (v náhledu), která nabízí filmový nádech a ukazuje jednotlivé změny.

A jelikož aktuálně probíhá letní výprodej na platformě Steam, tak si hru vůbec poprvé od vydání v rámci předběžného přístupu můžete zakoupit ve slevě, kdy vás základní verze vyjde na 32,39 eur (800 Kč), zatímco dražší Supporter Edition, nabízející přístup k experimentální větvi, stojí 64,78 eur (1 600 Kč).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama