Tales of Arise překonala jeden milion
Tales of Arise Novinka Tales of Arise překonala jeden milion

Tales of Arise překonala jeden milion

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Jde tak o nejrychleji prodávaný titul série.

Reklama

Velmi kladně přijatý poslední díl série Tales překonal týden po svém vydání magickou hranici jednoho milionu prodaných digitálních a vyskladněných fyzických kopií. Tales of Arise se tak stala nejrychleji prodávaným dílem série.

Tales of Arise vyšla celosvětově pro PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One a přes Steam pro PC 10. září. V Japonsku byly konzolové verze v prodeji již od 9. září a hru si můžete koupit v obchodech Xzone.cz a Xzone.sk. Naši recenzi najdete zde.

Díky tomuto úspěchu se ale Bandai Namcu podařilo se sérií Tales překonat další milník a tím je 25 milionů prodaných a vyskladněných kopií.

Tales of Arise překonala jeden milion

Velký podíl na tom má Tales of Berseria, která v Japonsku vyšla pro PlayStation 4 a PlayStation 3 v srpnu roku 2016 a následně pro PlayStation 4 v Severní Americe a Evropě a přes Steam pro PC v lednu roku 2017. Ta podle Bandai Namca překonala hranici dvou milionů kusů.

Nemalou měrou se na tomto úspěchu podílí také Tales of Vesperia: Definitive Edition. Zde se podařilo překonat hranici 1,5 milionu kusů, přičemž v kombinaci s původními verzemi hry pro Xbox 360 a PlayStation 3, přesáhly celkové dodávky a digitální prodeje Tales of Vesperia 2,8 milionu kusů. Definitive Edition vyšla celosvětově pro PlayStation 4, Xbox One, Switch a přes Steam pro PC v lednu roku 2019.

Zdroj: prtimes.jp a Twitter

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama