Tanec s draky - není nad dobrou knihu
Blogy čtenářů Článek Tanec s draky - není nad dobrou knihu

Tanec s draky - není nad dobrou knihu

Riwen

Riwen

Jistě řada z Vás zaregistrovala, že se blíží vydání nového RPG, podle knih George R. R. Martina. Samotné RPG si nejspíše bere inspiraci i ze seriálů…

Reklama

Jistě řada z Vás zaregistrovala, že se blíží vydání nového RPG, podle knih George R. R. Martina. Samotné RPG si nejspíše bere inspiraci i ze seriálů Hra o Trůny. Seriál má již druhou sérii kvůli velkému úspěchu a třetí bude stoprocentně také. Momentálně se druhá série zabývá dějem z druhé knihy Písně ledu a ohně, ale já zde píši důležitou informaci pro milovníky fantasy knih o páté knize, která má být přeložena do ČJ.

 

Přiznávám, jsem fanouškem knih už dost dlouho a seriál podle této skvělé fantasy se povedl na jedničku. Jsem proto rád, že Talpress, který začal překládat tyto knihy do našeho rodného jazyka, oznámil i překlad pátého dílu. Pro Ty, kteří nejsou moc dobří v AJ, je toto výborná příležitost začíst se do knih a užívat si světa a příběhu, který je neskutečně vypilovaný. Já nyní čekám na šestý díl, ale plánuji začít číst i český překlad. Podle slov několika lidí v mé blízkosti, je překlad kvalitní a nesráží kvalitu celé ságy.

 

 

 

Pátý díl má název Tanec s draky (A Dance with Dragons) a podle mého jde opět o skvělé počtení. Podle dostupných informací přinese Talpress Tanec s draky během června. Nebudu Vám zde prozrazovat děj, ale ubezpečuji Vás, že každá kniha mění průběh dění a během čtení si zamilujete tu či onu postavu. Bohužel, jak to tak bývá u knih od Martina, některé oblíbené postavy, zemřou ...

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama