Team Fortress 2 znovu ovládla komunita Zingu
Blogy čtenářů Článek Team Fortress 2 znovu ovládla komunita Zingu

Team Fortress 2 znovu ovládla komunita Zingu

Redakce

Redakce

Pro velký úspěch prvního TF2 matche jsme se s velkou radostí rozhodli uspořádat něco podobného znovu. A opět jsme se setkali s úspěchem. Tak si ten…

Reklama

Pro velký úspěch prvního TF2 matche jsme se s velkou radostí rozhodli uspořádat něco podobného znovu. A opět jsme se setkali s úspěchem. Tak si ten úspěch pojďme rozebrat, abyste vy, kteří jste klání prošvihli, mohli kvůli rozčílení nerušeně mlátit hlavou do klávesnice.

Need dispenser here!

S potěšením konstatujeme, že se hráčů sešlo vážně dost, stačí se níže kouknout na tabulku. I díky tomu pohledu snad uznáte, že nemá cenu všechny hráče vypisovat, snad vám ale bude stačit fakt, že nás bylo fakt hodně, a tak byly hry na každé mapě parádní, lepší jak na nějakém public serveru. Co víc, potvrdilo se nám, že minulé lagy nesouvisely s žádnou trvalou chybou, a už vůbec ne s tím, že hostoval Vixi (opět si zaslouží naše poděkování) takže jsme si užívali ničím nerušenou řežbu. A že to byla řežba, o tom nepochybujte.

Rozhodně bych však za sebe chtěl poděkovat všem svým spoluhráčům, a to na jakékoliv mapě. Jak můžete vidět na screenu jedné výsledkové tabulky, hned na první mapě jsem jako Medic, s nímž jsem mimochodem hrál téměř pořád, dosáhl neuvěřitelných 101 bodů! A kdo alespoň trochu zná podstatu Medica, tak mu musí být jasné, že takové skóre nenažene sám, ale hlavně díky schopným spolubojovníkům, které usilovně léčí, aby nepodlehli kdejaké raketě nebo šípu. Moje skóre tedy nesvědčí ani tak o tom, že mám v případě Medica hromady zkušeností na rozdávání, ale o tom, že jsem hrál s vynikajícími lidmi. Takže bych před vámi všemi chtěl smeknout. Totéž by se však dalo říct i o protivnících, kteří byli naopak skvělí soupeři, někdy jsem se díky nim trochu zapotil. Když má člověk naplno nabitý ubercharge a vteřinu před aktivací mu nějaká krysa zapíchne nůž do zad nebo pošle kulku mezi oči, tak to vážně naštve, zvlášť když toho dotyčného často trochu zná. Zkrátka jste všichni hráli skvěle, bez jakýchkoliv debat.

Incoming!

Pomalu se blížíme ke konci, takže je nejvyšší čas zmínit mapy. Začali jsme aktuálně nejnovější mapou, pl_barnblitz, následoval koth_harvest, oblíbený cp_degrootkeep, cp_fastlane, ctf_turbine, cp_steel, pl_badwater, a vše zakončila klasika ctf_2fort. Jak můžete vidět, samé kvalitní mapy, a to jsme osobně vybírali jen polovinu z nich.

I tentokrát šlo prostě o povedenou akci, takže vy, kteří jste ji z vlastní vůle minuli, aspoň trochu litujte. Připravte se však na to, že příští týden si dáme přestávku, a ani další víkend z různých důvodů není úplně jistý, alespoň pro mě osobně, ale ať už to bude za dva týdny nebo za měsíc, chystejte se na Call of Duty 4: Modern Warfare. To máte radost, co?

Nakonec obvyklá galerie, tentokrát především ode mě, Vixiho, čtenáře s nickem HλLF-LIFEBLλZEN a FreeKillera.

 

 

Martin "Cvrnda" Cvrček

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama