Team17 získal práva na značku Hell Let Loose
Hell Let Loose Novinka Team17 získal práva na značku Hell Let Loose

Team17 získal práva na značku Hell Let Loose

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Cena této akvizice se může vyšplhat až na 46 miliónů liber.

Reklama

Multiplayerová taktická akce z druhé světové války s názvem Hell Let Loose ve své plné verzi vyšla v červenci minulého roku, kdy později v říjnu dorazila hra i na next-gen konzole (recenzi naleznete zde), přičemž byla do světa poslána vývojáři z australského studia Black Matter, které podpořil vydavatel v podobě společnosti Team17.

A právě Team17 oznámil, že zakoupil práva na značku Hell Let Loose, kdy se tedy z third-party titulu stane projekt, který bude spadat do jejich first-party rodiny.

Tento nákup byl umožněn za 31 miliónů liber (910 miliónů Kč), k nimž ještě při splnění dodatečných podmínek může být vyplaceno dalších 15 miliónů (440 miliónů Kč).

Počáteční hodnota akvizice pak bude zaplacena kombinací hotovosti v hodnotě 19,75 miliónů a akcií v hodnotě 11,25 miliónů. Případný bonus bude vyplacen v hotovosti.

Každopádně tímto obchodem dostane Team17 možnost nadále rozšiřovat tuto značku, kdy budou moci třeba rozhodovat o budoucím obsahu. Nicméně u vývoje stále zůstává tým z Black Matter.

Hell Let Loose se navíc stává první projektem, který bude součástí nové divize, kterou Team17 zakládá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama