Techland mluví o Dying Light 3
Dying Light Novinka Techland mluví o Dying Light 3

Techland mluví o Dying Light 3

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Vývojáři uvažují nad potenciální hlavní postavou.

Reklama

Vývojáři ze studia Techland dnes vydali novou větší aktualizaci pro svou akci Dying Light 2 z roku 2022. Update s názvem Gut Feeling přináší vylepšený soubojový systém nebo implementaci systému transmog. Kromě dlouhodobé podpory druhého Dying Ligtu navíc polský tým už nějakou dobu pracuje také na nové IP, která nabídne fantasy svět.

Ačkoli byl z této hry před časem zveřejněn obrázek, tak je její vydání ještě daleko. I přes tyto dva projekty vývojáři podle všeho minimálně uvažují rovněž o plnohodnotném pokračování série Dying Light. Debatu o Dying Light 3 rozvířil ředitel značky Tymon Smektała, které se hráčů na svém osobním Twitteru zeptal, jakou postavu by si pro případné pokračování série přáli.

V hlasování dal na výběr mezi běžným přeživším, Nightrunnerem, Pilgrimem a GRE agentem na dobré straně. Smektała ale upozornil na to, že si tuto anketu nemáme vyložit jako oznámení Dying Light 3. V tuto chvíli má jít pouze o debaty a dohady uvnitř týmu. Dá se navíc předpokládat, že v budoucnu velkou část týmu zaměstná zmíněný fantasy projekt. Na druhou stranu je patrné, že vývojáři zřejmě mají se značkou Dying Light své plány.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama