Temné kobky s nádechem Lovecrafta ve hře zdarma na EGS
Darkest Dungeon Novinka Temné kobky s nádechem Lovecrafta ve hře zdarma na EGS

Temné kobky s nádechem Lovecrafta ve hře zdarma na EGS

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC

Pokud se rádi trápíte, tohle je hra přesně pro vás.

Reklama

Pevně doufáme, že jste si včerejší příjemný den užili, vše u vás proběhlo v naprostém klidu a v rámci rodinné pohody, přičemž vám třeba i udělal radost některý z dárečků, které jste si rozbalili.

Jestli vám nicméně včerejší dary nestačily, tak zase můžete zavítat na platformu Epic Games Store, kde se po včerejší depresi v podobě plošinovky Inside, dočkáváme další porce zmaru díky skvělému roguelike RPG.

Darkest Dungeon

Ano, tentokrát jsme se totiž dočkali výtečného kousku od Red Hook Studios, jímž je Darkest Dungeon, jenž si za dobu své již téměř pětileté existence stihl ukrást srdce nejednoho dobrodruha, za což mohla skvělá vizuální stránka, hutná atmosféra s lovecraftovským šmrncem, velká náročnost a zábavná, leč občas repetitivní hratelnost.

Pokud jste tedy s tímto dílem doposud neměli co do činění, rozhodně ho velice doporučujeme. Každopádně kdyby vás zajímala obsáhlejší recenze, můžete si přečíst třeba tu naší.

Stejně, jako jsme to připomínali u starších článků, tak to opět připomínáme i zde. Pokud o hru máte zájem, je třeba si ji vyzvednout do zítřejší páté hodiny odpolední, jelikož poté dochází na výměnu, kdy se tentokrát můžeme těšit na barevné My Time At Portia.

  • 26.12. – My Time At Portia
  • 27.12. – Night in the Woods
  • 28.12. – Stranded Deep
  • 29.12. – Solitairica
  • 30.12. – Torchlight II
  • 31.12. – Jurassic World Evolution
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama