Temné RPG dioráma Crumbling World
Novinka Temné RPG dioráma Crumbling World

Temné RPG dioráma Crumbling World

Michal Jonáš

Michal Jonáš

Platformy Windows PC Linux Linux Apple Mac

Nabízí unikátně vystavěný svět, který se stále bortí a mění.

Reklama

Crumbling World je temné akční fantasy RPG ve stylové low-poly 3D grafice, v němž se ujmete role jedné ze sedmi chrabrých postav (rytíře, mága, lukostřelce, obra a dalších). Vaším úkolem je zničit netvory pustošící zemi, najít drahokamy, které vám otevřou cestu do posvětí, a v něm najít a zabít pána temnoty, který je za ten teror nahoře zodpovědný.

 

Temné RPG dioráma Crumbling World

 

Hra je pojetím klasická akční (hack & slash) RPG rubačka, nicméně unikátem hry jsou její úrovně v podobě 3D dioramat. Jsou totiž vytvořené jako kvádry vznášející se v prostoru, takže své nepřátele ve více než čtyřiceti variantách snadno vykopnete pryč. Navíc se 25 různých lokací v 5 regionech neustále mění a za vámi hned propadá, jak temnota pohlcuje zdejší svět, takže musíte také přemýšlet, kam šlápnout, abyste se nepropadli. Svět je to procedurálně generovaný, tudíž je každý průchod hrou zase jiný.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=i41VWdQ1tMQ&list=PL45e6_6JyNY8Yhi_n2ejVRvCP46QGU7hW[/embed]

 

Crumbling World je dílem jediného vývojáře Dani Martiho z kalifornského Malibu, špatné je, že si v něm nenastavíte vůbec nic, ani grafiku, ani ovládání, bez joypadu je postup nepohodlný, ale na druhou stranu hra stojí jen 250,- a na Steamu si můžete zkusit i demoverzi.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama