Temtem Novinka Temtem opustil předběžný přístup

Temtem opustil předběžný přístup

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Konkurence série Pokémon je konečně venku.

Reklama

Temtem na první pohled působí jako čistokrevná kopírka série Pokémon. Jenže realita je jiná. Tento kousek si přináší řadu osobitých prvků, které z něj dělají titul, který stojí za pozornost. Hlavním z nich je zřejmě možnost hrát jej s opravdu velkým počtem hráčů, díky čemuž nikdy nemáte pocit, že se po herním světě pohybuje pouze váš hrdina a celkově mu dodává jistou míru uvěřitelnosti. Dalším prvkem je bezesporu budování vlastního sídla, propracovaný soubojový systém nebo pestrá škála lokací, do nichž se v průběhu hraní dá podívat.

Asi největší výhodou Temtem je však bezesporu skutečnost, že zamířil vedle PC také na novou generaci konzolí a Nintedo Switch. Najít ho tím pádem můžete na PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S a již zmíněné konzoli od Nintenda, kde se s trochou štěstí může stát v budoucnu konkurencí Pokémon Scarlet a Violet, které na ní v následujících měsících dorazí jako její exkluzivita.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama