Temtem Novinka Temtem prezentuje novinky blížící se plné verze

Temtem prezentuje novinky blížící se plné verze

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Nový ostrov, dodatečné režimy a příchod sezón.

Reklama

Jestli nepatříte mezi majitele konzole Nintendo Switch, ale stejně by se vám chtělo sbírat své vlastní "pokémony", můžete si vyzkoušet projekt studia Crema, jenž se jmenuje Temtem, kdy se jedná o MMO v němž se budete pohybovat světem Archipelago, kde se pokusíte pochytat všechny zdejší potvůrky a stát se tím nejlepším trenérem široko daleko.

Hra je pak už nějakou dobu dostupná v předběžném přístupu, avšak již brzy dorazí její plná verze, která nabídne i několik dodatečných novinek. Jakých, ptáte se?

Předně se můžete těšit na ostrov Tamer's Paradise, na němž vás čeká slušná porce nových výzev, a to včetně několika dalších kreativních režimů (survival či věž plná výzev), do nichž se můžete pustit.

Chybět ale nebude ani další výbava, týdenní výzvy či pravidelně se měnící nabídka kosmetických doplňků. No a jelikož se jedná o online titul, tak přirozeně dorazí i sezóny, které se budou měnit každých pár měsíců a přinesou vždy nějaké speciální téma, doprovázené dodatečnými novinkami.

Zmíněná plná verze vyjde už 6. září.

V tento den hra dorazí na PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.

Konzolové varianty dokonce nabídnou fyzickou verzi či gurmáni mohou pošilhávat po sběratelce se stylovou soškou, nášivkami a sadou odznáčků.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama