Tento měsíc žádná aktualizace pro Grounded nevyjde
Grounded Novinka Tento měsíc žádná aktualizace pro Grounded nevyjde

Tento měsíc žádná aktualizace pro Grounded nevyjde

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC Xbox Xbox One

Autoři se přesouvají k méně častým, avšak větším updatům.

Reklama

Grounded je originální survival od studia Obsidian Entertainment, jenž se v předběžném přístupu vyskytl v červenci minulého roku a hráče zavedl do světa pidilidí.

V dubnu následně do hry přibyla aktualizace s označením 0.9.0, která přinesla několik nových možností stavění a upravila boj.

Následně se dalo očekávat, že následující velký update by mohl značit vydání plné verze 1.0, avšak to nakonec není pravda.

Jak totiž samotní vývojáři v nedávném dopisu pro fanoušky zmínili, tak mají ještě mnoho nápadů a věcí, které do hry chtějí přinést, pročež update ponese označení 0.10.0.

S touto novou aktualizací se celek také přesouvá k novému formátu větších, avšak méně častých aktualizací, které již nebudou vycházet na měsíční bázi.

To tedy znamená, že v květnu se žádného updatu nedočkáme, kdy ten s označením 0.10.0 vyjde až koncem června.

Jistou formou kompenzace by nám ale mělo být, že tato aktualizace bude doposud ta největší, přičemž autoři už nastínili, na co se můžeme těšit.

Do hry tak přibude možnost převrácení některých stavebních kusů (včetně točitého schodiště). Také se dočkáme nových posuvníků ve fotorežimu a změn pro velké kusy jídla (mravenci z nich budou v průběhu dne uždibovat).

Kromě toho přibudou pilíře, nové prohnuté zdi a další varianty pro střechu.

Grounded zakoupíte za 29,99 eur, respektive 749 Kč, na Steamu a Microsoft Store. Titul je dostupný i v rámci předplatného Xbox Game Pass.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama