Termín Bety Call of Duty: Black Ops Cold War
Novinka Termín Bety Call of Duty: Black Ops Cold War

Termín Bety Call of Duty: Black Ops Cold War

Dominik Tománek

Dominik Tománek

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Přednost budou mít hráči na PS4.

Reklama

Úniky o připravované Black Ops Cold War pokračují. První zmínka o chystané betě se objevila v in-game obchodě arabské verze Modern Warfare. Stejnou informace mohli o chvíli později hráči najít i v ochodě Call of Duty: WW2, což zprávě přidáva na pravděpodonosti. Screenshot nahrál na Reddit věnovaný novým Black Ops jeden z uživatelů. Testovací beta by podle úniků měla začít 8.října.

[embed]https://www.reddit.com/r/blackopscoldwar/comments/ijnr5w/breaking_call_of_duty_wwii_ingame_store_also_says/[/embed]

Jak už víme z přechozích oznámení, tak se bety nejdříve dočkají majitelé Playstationu 4, zbytek platforem bude následovat o něco později. Plán sice nikde nebyl oficiálně potvrzen, pokud se ale budeme držet spuštění bet v případě minulých dílů, tak se dá předpokládat, že 8.října začne beta pro předplatitele z PS4. Druhá vlna se tedy nejspíše bude týkat hráčů, kteří dostali klíče během nedavného Call of Duty League šampionátu. Následovaná předplatiteli z Xboxu One a PC. A konečně finální open beta pro všechny platformy.

Jedná se ovšem pouze o předpoklad, oficiální plán bude nejspíše oznámen 9.září v rámci odhalení multiplayeru pro Black Ops Cold War. Konzolové verze her pro PS4 a Xbox One si můžete předobjednat v Xzone.

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama