Termín vydání PC verze Horizon Zero Dawn
Horizon: Zero Dawn Novinka Termín vydání PC verze Horizon Zero Dawn

Termín vydání PC verze Horizon Zero Dawn

Johny

Johny

6
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC

Ve Velké Británii hru dostanou zákazníci co si zakoupí procesory Ryzen a v Jižní Koreji byla hra věkově ohodnocena.

Reklama

Hráči na počítačích by se někdy měli v následujících měsících dočkat PC verze původní exkluzivity pro konzoli PlayStation 4, Horizon Zero Dawn, ale prozatím jsme se o této verzi hry nedozvěděli skoro nic, kromě toho, že hra vyjde v létě na Steam v kompletní edici.

Léto je již za dveřmi, a tak se pomalu o Horizon Zero Dawn Complete Edition začínají objevovat zmínky. A kdo ví? Třeba se více informací o hře dozvíme dnes na prezentaci Sony.

V britském obchodě Scan.co.uk probíhá akce, kde k zakoupenému procesoru Ryzen 5, 7 a 9 třetí generace od firmy AMD obdržíte zdarma hru Horizon Zero Dawn Complete Edition. Podle všeobecných podmínek si hráč po zakoupení procesoru musí vyžádat zaslání kupónu, pokud mu ještě nebyl předán, do 30. června, kdy tato akce končí. Lhůta k aktivaci kupónu je ale o měsíc delší, a proto se můžeme domnívat, že hra někdy v této době vyjde.

Termín vydání PC verze Horizon Zero Dawn

Hra Horizon Zero Dawn Complete Edition byla 1. června přijata k věkovému zhodnocení v Jižní Koreji a už dnes, po deseti dnech, známe výsledky. Komise ratingové organizace v Jižní Koreji rozhodla, že hra ponese rating "Nevhodné pro mládež".

Termín vydání PC verze Horizon Zero Dawn
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama