Fortnite Novinka Terminátor hlásí příchod do Fortnite

Terminátor hlásí příchod do Fortnite

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One Apple iOS Android Android

Dva outfity a pár dalších kosmetických prvků.

Reklama

Včera jsme psali o tom, že do populárního Fortnite dorazil intergalaktický bijec Predátor, kdy se jednalo už o několikátou spolupráci této hry s nějakou jinou známou značkou, mezi nimiž můžeme nalézt Marvel, Star Wars či The Walking Dead.

No a netrvalo příliš dlouho a dočkáváme se dalšího cross-overu, tentokrát se sci-fi univerzem, jenž vytvořil režisér James Cameron.

Ano, do této pestrobarevné střílečky skutečně přichází postavy z Terminátora, přesněji T-800 a samotná Sarah Connor, jejichž podobu ve hře vidíte níže.

Terminátor hlásí příchod do Fortnite

Tyto dva outfity si navíc lze pořídit ve speciálním společném balíčku za 2 800 V-Bucks, v němž naleznete ještě navíc další věci, jako je Techno-Grip sekera, batoh HK Skynet Uplink, endoskeletoní ruka, bojový nůž a emote Cyberdyne Salute, inspirovaný závěrečnou scénou z Terminátora 2.

Přirozeně ale máte možnost i oba outfity pořídit samostatně, kdy vás T-800 vyjde na 1 500 V-Bucks, zatímco ženská hrdinka na 1 800 V-Bucks.

Je nicméně otázkou, kolik hráčů Fortnite právě tento nový přídavek uvítá (obdobně jako Predátora), jelikož si trochu myslíme, že cílovka hry je trochu jiná. Ale třeba se pleteme.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama