Test Drive Unlimited Solar Crown by mohlo vyjít až příští rok
Novinka Test Drive Unlimited Solar Crown by mohlo vyjít až příští rok

Test Drive Unlimited Solar Crown by mohlo vyjít až příští rok

Filip Svoboda

Filip Svoboda

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Zatím je vydání oficiálně plánováno na letošek.

Reklama

Chystaný přírůstek do série Test Drive Unlimited nesoucí podtitul Solar Crown by mohl dorazit až v roce 2024. Naznačuje to finanční zpráva vydavatele Nacon, podle které připadá vydání hry na první čtvrtletí příštího roku. Všiml si toho magazín Proteus Gaming. Oficiální kanály stále lákají na letošní vydání.

Hra byla oznámena před třemi lety a původně měla dorazit už v roce 2022. Na jaře 2022 ovšem došlo k odkladu a současně s ním vývojáři ze studia KT Racing oznámili, že hra nevyjde na zprvu plánované platformy Xbox One a PS4. Místo toho se zaměří na PC a novou generaci konzolí. Aktuální zpráva Naconu minulou generaci konzolí zmiňuje, ale platformy se podle ní ještě upřesní (jde tak pravděpodobně pouze o starou informaci).

Solar Crown nás zavede na čínský ostrov Hongkong vybudovaný v měřítku jedna ku jedné. Vedle samotného ježdění klade velký důraz na socializaci, titul bude svého druhu závodním MMO. Hráči si zároveň zvolí jeden ze dvou klanů, ke kterému se připojí – The Streets a The Sharps – z nichž každý vyznává odlišné hodnoty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama