Novinka Test Drive Unlimited Solar Crown obdržel premiérové záběry z hraní

Test Drive Unlimited Solar Crown obdržel premiérové záběry z hraní

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

13
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Zároveň došlo k dalšímu odkladu.

Reklama

Společnost Nacon na speciální prezentaci ukázala vůbec první gameplay záběry z připravovaných arkádových závodů Test Drive Unlimited Solar Crown. Hra se pochlubí početnou nabídnou licencovaných vozidel a otevřeným světem, který hráče zavede do Hong Kongu. Výše přiložené záběry z hraní pochází z alfa verze hry, což je na technickém stavu hry poznat.

Místo bližšího pohledu na hru od samotných vývojářů navíc titul dostala do rukou skupina influencerů, což celkovému dojmu z prezentace i samotné hry také dvakrát nepřidalo. Komentáře od hráčů jsou proto značně rozporuplné. Není přitom žádným tajemstvím, že vývoj nového Test Drivu neprobíhá zrovna hladce. Vývojáři z francouzského studia Kylotonn, které se v minulosti soustředilo především na licencovanou sérii WRC, už bylo nuceno hru několikrát odložit.

Až dosud se počítalo s tím, že titul vyjde letos. To už však neplatí, protože došlo k dalšímu odkladu, který datum vydání tentokrát odsouvá na rok 2024, kdy by měl Test Drive Unlimited Solar Crown vyjít na PC (Steam) a konzolích PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One i Xbox Series X/S.

Původně se počítalo také s vydáním na Nintendo Switch, o kterém ale vývojáři v současnosti mlčí, což naznačuje možné zrušení této verze. Navzdory výše zmíněným problémům byla zároveň oznámena uzavřená betaverze, která se uskuteční již 24. července a potrvá tři dny.

Test Drive Unlimited Solar Crown obdržel premiérové záběry z hraní
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama