Test Drive Unlimited Solar Crown odhaluje HW nároky
i Zdroj: Nacon
Novinka Test Drive Unlimited Solar Crown odhaluje HW nároky

Test Drive Unlimited Solar Crown odhaluje HW nároky

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

12
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Některým hráčům se titul zpřístupní již zítra.

Reklama

Vývojáři ze studia Kylotonn pokračují ve zveřejňování posledních důležitých informací před vydáním nového dílu série Test Drive Unlimited s podtitulem Solar Crown. Včera jsme se touto cestou dozvěděli podrobnosti o obsahu, který do hry zamíří po vydání. Pozornost v tomto směru vyvolalo především odhalení další samostatné lokace, která hráče vezme na ostrov Ibiza. 

Nyní se k nám dostávají také finální HW nároky pro PC verzi, které si můžete prohlédnout níže. Titul si vyžádá minimálně grafickou kartu na úrovni Nvidie GeForce GTX 1660 a 12 GB RAM. Pro splnění doporučených požadavků budete potřebovat sestavu s procesorem Intel Core i7-11700K a grafickou kartu Nvidia GeForce RTX 2080. V případě hraní na ultra detaily nebo ve 4K rozlišení bude nutností ještě výkonnější sestava. 

Test Drive Unlimited Solar Crown vychází 12. září na PC (Steam) i konzolích PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Předplatitelé dražších edic s názvy Silver Sharps, Silver Streets a Gold se však do hraní budou moci pustit již zítra 5. září (10:00).

Test Drive Unlimited Solar Crown odhaluje HW nároky
i Zdroj: Nacon
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama