Test Drive Unlimited Solar Crown se odkládá
Test Drive Unlimited Novinka Test Drive Unlimited Solar Crown se odkládá

Test Drive Unlimited Solar Crown se odkládá

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Zároveň byly zrušeny verze pro PS4 a Xbox One.

Reklama

Nový díl série Test Drive s podtitulem Solar Crown patřil mezi nejočekávanější závodní hry letošního roku. Hra měla podle původního plánu vyjít v průběhu září na PC i staré a nové konzole. To už ale neplatí, jelikož vývojáři prostřednictvím blogu na Steamu oznámili odklad i změnu v oblasti platforem. Hra byla odložena na rok 2023, přičemž přesnější období autoři neupřesnili.

Zároveň bylo oznámeno, že došlo ke zrušení původně plánovaných verzí pro PlayStation 4 a Xbox One. Test Drive Unlimited Solar Crown tak nakonec zamíří pouze na PC a nové konzole v podobě PlayStationu 5 a Xboxu Series X/S. Jako důvod této změny autoři uvedli snahu o maximální využití výkonu aktuální konzolové generace a zvýšení kvality samotné hry.

Ve zmíněném blogu vývojáři ze studia Kylotonn dále slibují, že brzy zveřejní další informace o obsahu hry. V dohledné době by se ke slovu měla přihlásit rovněž uzavřené betaverze, díky které si vybraná skupina hráčů bude moci Test Drive Unlimited Solar Crown vyzkoušet ještě před vydáním.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama