Test Drive Unlimited Solar Crown zažilo start plný problémů
i Zdroj: Nacon
TDU: Solar Crown Novinka Test Drive Unlimited Solar Crown zažilo start plný problémů

Test Drive Unlimited Solar Crown zažilo start plný problémů

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

10
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Hru nebylo možné několik dní hrát.

Reklama

Ve čtvrtek 5. září vyšla závodní hra Test Drive Unlimited Solar Crown, která se v tento den zpřístupnila pouze majitelům nejdražší zlaté edice za 80 eur. Vývojáři ze studia Kylotonn ale launch hry absolutně nezvládli. Titul se potýkal s výraznými problémy se servery, kvůli kterým hru nebylo možné několik dní vůbec hrát. 

Hráči se buď nedokázali připojit nebo je hra brzy z rozehrané seance odpojila. Jelikož nový Test Drive vyžaduje permanentní připojení k internetu a jeho struktura je postavena právě na online závodech, tak jde o výrazný přešlap, který se bude vývojářům obtížně napravovat. 

V příspěvku na Steamu již autoři slíbili nespecifikované in-game kompenzace. Ačkoli se v současnosti situace již zlepšila, tak má stále do ideálu daleko. Přetrvávající problémy se servery například nadále způsobí čekání ve frontách.

Již zítra 10. září se každopádně brány hry odemknou vlastníkům stříbrné edice za 70 eur. Oficiální datum vydání základní verze je poté naplánováno na 12. září, kdy Test Drive Unlimited Solar Crown zamíří na PC (Steam) i konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama