Novinka Textové RPG Ticket to Europe láká na demo

Textové RPG Ticket to Europe láká na demo

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC

Uprchlíci to nemají lehké.

Reklama

Textová RPG jsou v dnešní době už spíše žánr okrajový, avšak to neznamená, že by stále nějaké kusy nevycházeli. Vychází. A kolikrát i docela zajímavé.

A svůj projekt z tohoto subžánru chystá i studio Act Zero. Ten se jmenuje Ticket to Europe, kdy si v něm vyzkoušíte roli novináře, který odhaluje nepříjemnou situaci uprchlíků cestujících z Afriky do Evropy.

Taková investigativní žurnalistika však skrývá mnohá zákoutí, které vás čekají v příběhu, jímž projdete zhruba za 10 hodin. Nicméně do tohoto času se počítá pouze jeden průchod, kdy vás ale čeká mnoho voleb, které vás provedou různými situacemi, jež mohou vyústit jedním z několika konců. Abyste pak zažili vše, budete si muset vynahradit zhruba 30 hodin.

Jestli vás tedy tato premisa zajímá, tak v rámci aktuálně probíhajícího Steam Next Festu si můžete zahrát bezplatnou demoverzi.

V příspěvku níže si ještě k tomu všemu můžete poslechnout jednu ze skladeb, které vás během hraní budou doprovázet. O ní se postaral skladatel s pseudonymem Sundrugs.

Zmíněnou demoverzi naleznete na produktové stránce na Steamu, kde si titul můžete také přidat do seznamu přání, aby vám neuniklo jeho vydání v prvním kvartálu roku 2023.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama