TGA 2019: Heavenly Bodies
Novinka TGA 2019: Heavenly Bodies

TGA 2019: Heavenly Bodies

Michal Jonáš

Michal Jonáš

Platformy Windows PC Apple Mac

Humorný souboj s beztížným stavem na vesmírné stanici.

Reklama

Na reálnou fyziku je zaměřená připravovaná vesmírná hra Heavenly Bodies, odehrávající se za doby dobývání kosmu a prvních vesmírných stanic sedmdesátých let minulého století. V této hře se stanete americkým či sovětským kosmonautem a na vesmírné stanici budete plnit rozličné úkoly, od opravy povrchu po lapení neposedných předmětů, které vám vylétly do kosmu – třeba tenisové rakety...

 

TGA 2019: Heavenly Bodies

 

Počkat, co dělá tenisová raketa na vesmírné stanici? Heavenly Bodies je zkrátka tak trochu komediální hra, v níž se budete neustále prát s beztížným stavem a zákony akce a reakce. A to buď sami s pomocí umělého parťáka, nebo v kooperaci ve dvou hráčích v lokálním multiplayeru. A dokonce tu nemá chybět režim, v němž budete soupeřit i proti sobě, kdo zadaný úkol co nejdříve splní.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?=1&v=z8DglXiy5kQ[/embed]

 

Díky reálné fyzice to v pohybu vypadá působivě, ale tato hra zatím ani nemá termín vydání. V kuloárech se mluví o začátku příštího roku. Dělá na ni malé dvoučlenné australské ministudio 2pt interactive, které si ji také chce samo vydat pro PC a Macy výhradně digitální cestou na Steamu.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama