TGA 2019: Wooden Nickel
Novinka TGA 2019: Wooden Nickel

TGA 2019: Wooden Nickel

Michal Jonáš

Michal Jonáš

Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One Apple iOS Android Android Apple Mac

V této stylové adventuře se naučíte nenávidět novináře.

Reklama

Jednou z nejpodivnějších indie her festivalu The Games Award 2019 byla velmi jednoduše designovaná novela Wooden Nickel, jež se má odehrávat na americkém divokém západě v roce 1895. Vás čeká role tajemného pocestného, který se musí na jeden týden zastavit v malém a ospalém městečku Wooden Nickel, protože mu další vlak jede až později.

 

TGA 2019: Wooden Nickel

 

Každým dnem, kdy tu zůstáváte, se stáváte hlavním hercem událostí popisovaných ve zdejších novinách, jak potkáváte a rozmlouváte s místními usedlíky a jak se vydáváte na výpravy kolem osady obestřené vůkol samou pouští. A původně rozespalé a neživoucí městečko se s vaším příjezdem náhle začne probouzet podle toho, jaké skutky tu každý den vykonáte.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=Uq8L6G1gRc0[/embed]

 

Hra unikátně plyne tím, že zobrazuje váš postup v každodenních vydáních místních novin. Následující výtisk reflektuje to, co se stalo v dřívějším vydání a tak podobně. V extrémně střídmé a placaté grafice to zní docela zajímavě, ale hra prozatím nemá stanovený ani předběžný termín vydání. Jen jí tvůrci z malého studia Brain&Brain chtějí postupně napasovat na celou škálu platforem včetně mobilních.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama