The Crew 2 se připomíná otevřenou betou
The Crew 2 Novinka The Crew 2 se připomíná otevřenou betou

The Crew 2 se připomíná otevřenou betou

Yurris CZ

Yurris CZ

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Soubor se hrou si můžete dát stahovat dopředu již nyní.

Reklama

Bez zbytečných řečí okolo dnes Ubisoft na své E3 konferenci oznámil otevřený beta test očekávaných arkádových závodů The Crew 2. Rozhodně skvělá zpráva pro hráče, kteří nedostali možnost okusit otevřenost a rozmanitost krajiny Spojených států amerických. I pro veřejnou betu bude zpřístupněna celé herní mapa čítající 9 velkých měst a sedm zcela odlišných oblastí.

Novinkou oproti uzavřené betě bude možnost se dostat i na druhou úroveň v systému progrese. Zařádit si na souši, ve vodě či ve vzduchu budete moci i v kooperaci se třemi dalšími kamarády. Otevřenou betu si můžete stáhnout všichni již nyní (odkaz vás zavede do obchodu vaší platformy) na PlayStation 4, Xbox One a PC. Vše potom odstartuje 21. června, užívat si americkou krajinu a bohatý vozový park budete moci zdarma do 25. června.

Součástí uvedení otevřené bety byl i nadupaný trailer pojatý v akčním stylu. Není přece nad to, když uháníte ulicemi v monopostu Formule 1 od Red-Bullu a nad vaší hlavou doslova proletí "náhodný" hráč v upravené lodi.

Nezapomeňte si přečíst naše dojmy z bety The Crew 2.


The Crew 2 vychází 29. června na PlayStation 4, Xbox One a PC. Hru předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama