The Crew Motorfest míří na Steam
The Crew Novinka The Crew Motorfest míří na Steam

The Crew Motorfest míří na Steam

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Ubisoft odhalil přesné datum vydání.

Reklama

Společnost Ubisoft dnes oznámila příchod arkádových závodů The Crew Motorfest na Steam. Na havajský ostrov Oahu zasazený titul vyšel na PC i konzolích PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S v září loňského roku. Hráči na počítačích se ale musejí dodnes spokojit s distribucí pouze přes Epic Games Store a platformu Ubisoft Connect.

To se změní již 18. dubna, kdy hra vyjde také na Steamu. Kromě standardní verze bude titul k dostání také v edicích Deluxe, Gold a Ultimate. Ty nabídnou různé bonusy v čele s dodatečným obsahem, který hru formou sezón postupně rozšiřuje.

Bližší informace o The Crew Motorfest najdete v naší recenzi, kde jsme hře udělili známku 8/10 a následující verdikt: „The Crew Motorfest těží z detailně zpracovaného a dostatečně zajímavého otevřeného světa, který vývojáři naplnili celou řadou různorodých závodů a aktivit. Když se k tomu přidá zábavný jízdní model a bohatý vozový park, tak mají fanoušci závodů na dlouhou dobu o zábavu postaráno.“ Konzolové verze si můžete zakoupit v obchodě Alza.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama