The Crew vstává z mrtvých
The Crew Novinka The Crew vstává z mrtvých

The Crew vstává z mrtvých

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

První díl by se díky fanouškům mohl stát opět hratelným.

Reklama

V dubnu letošního roku Ubisoft ukončil podporu prvního dílu arkádové závodní série The Crew, který vyšel na PC i konzolích v roce 2014. Kromě stažení hry z prodeje, ke kterému došlo v prosinci loňského roku, to znamenalo především vypnutí serverů. A jelikož hra vyžadovala pro hraní permanentní připojení k internetu , tak ji po tomto kroku již nebylo možné hrát.

Ubisoft dokonce titul hráčům odstranil z herních knihoven, což rozpoutalo poměrně vášnivou diskuzi ohledně vlastnictví jednotlivých her a digitálních licencí obecně. Část fanoušků se ale s koncem The Crew očividně nesmířilo. Výsledkem je snaha o vytvoření serverového emulátoru, díky kterému by se při dosažení určitého postupu mohlo stát The Crew opět hratelným titulem.

Jeho autoři se dokonce pochlubili první ukázkou, která ukazuje rozpracovanou verzi této modifikace. Ačkoli se nedá očekávat plnohodnotná online funkcionalita, tak by do budoucna díky snažení moderů mohlo první The Crew povstat z popela, což po nedávném vypnutí serverů očekával asi málokdo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama