The Cycle je sci-fi střílečka od autorů Spec Ops: The Line
The Cycle Novinka The Cycle je sci-fi střílečka od autorů Spec Ops: The Line

The Cycle je sci-fi střílečka od autorů Spec Ops: The Line

Michal Fojtík

Michal Fojtík

7
Platformy Windows PC

Navštívíme mimozemskou planetu, kde budeme bojovat o bohatství s ostatními hráči.

Reklama

Vývojářské studio Yager, které je podepsané třeba za vynikající TPS hrou Spec Ops: The Line, vyvíjí nový titul. Jedná se o sci-fi kompetitivní hříčku se zaměřením na zápasy, které budou trvat přinejmenším dvacet minut. Náplní celé této akce bude návštěva mimozemské planety Fortuna III, kde s dalšími 19 hráči bojujete o její obrovské bohatství.

Celý titul bude čistě multiplayerovou záležitostí viděnou z pohledu první osoby a přinese hráčům možnosti spojování se do týmů, bojování mezi sebou, otevřený svět a mnoho dalšího.

Díky omezenému dvacetiminutovému času se stává hra více adrenalinová s daleko větší výzvou. Pokud se na planetě zdržíte déle, než vám hra dovolí, bude to mít své následky. Fortunu III navštívíte kvůli touze po výše zmíněném zbohatnutí, ale jestli se vydáte do jejího světa sami na vlastní pěst, bojům s ostatními se skutečně nevyhnete. K masakru nemusí totiž ani dojít, stačí se spojit s dalšími v jeden velký tým. Rozhodnutí je na každém hráči. The Cycle poskytne i crafting a customizaci postav, díky čemuž se rozhodně nudit nebudete.

Pokud vás střílečka The Cycle zaujala, do bojů o bohatství se budete moci pustit již na konci letošního roku, kdy bude dostupná PC verze v předběžném přístupu. Do uzavřené alfa verze se můžete zaregistrovat zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama