The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics
Novinka The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics

The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics

Michal Jonáš

Michal Jonáš

Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One Apple Mac

Nové tahové taktické RPG podle televizního fantasy seriálu z Netflixu.

Reklama

The Dark Crystal: Age of Resistance je originální animovaný fantasy seriál z produkce televize Netflix, který měl premiéru v dubnu minulého roku. Desetidílná série se odehrává na fantastické planetě Thra, na níž žije mírumilovný národ stvoření zvaných Gelflingové. Jenže když je planeta napadena zlými netvory Skeksisy, rozhodnou se tři Gelflingové, Brea, Deet a Rian, Skeksisům postavit na odpor, protože jinak by celá jejich planeta zahynula.

 

The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics

 

Na příběhu tohoto divácky i kriticky úspěšného seriálu bylo postaveno tahové taktické fantasy RPG The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics, jež vyšlo na Macy, PC, PS4, X1 a SW právě dnes. V nové hře děláte to samé co v seriálu, tedy ve více než padesáti tahových taktických bitvách bojujete proti zlým Skeksisům. Mimo nich do své družiny nabíráte nové Gelflingy, vybíráte si z jejich unikátních dovedností a používáte rozličné zbraně. Hra celkem obsahuje na 14 unikátních gelflingských hrdinů včetně postav, které se objevily v seriálu.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?=5&v=fuxB8pmx4sY[/embed]

 

RPG The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics je k dostání v digitální verzi pro PC na Steamu či GOGu a z příslušných oficiálních obchodů i na konzole, přičemž není přehnaně velké ke stažení, když má jen 2,4 GB (konzolovky lehce přes 5 GB). A podobně ani není moc drahé, protože na PC za hru dáte jen lehce přes čtyři stovky a konzolovky jsou jen o několik desetikaček dražší.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama