The Darkness 2 - demo dojmy
Blogy čtenářů Článek The Darkness 2 - demo dojmy

The Darkness 2 - demo dojmy

Riwen

Riwen

Čerstvost si mohou dovolit herní novináři, nikoliv já. Uznávám, že demo tu bylo ještě před vydáním, ale moje cesta na Zingu začala nedávno. Rozhodl…

Reklama

Čerstvost si mohou dovolit herní novináři, nikoliv já. Uznávám, že demo tu bylo ještě před vydáním, ale moje cesta na Zingu začala nedávno. Rozhodl jsem se alespoň vyjádřit své dojmy z této hry. Název hry byl docela výstižný než se objevily kladné recenze a znalci prvního dílu byli nedůvěřivý. Nevěřili novému týmu, který dílo tvořil a víra v dobře odvedenou práci byla také ochromena.

 

 

Jaké pak bylo překvapení, když dostal druhý díl vysoká hodnocení a naplnil fanoušky blahem. Je už zprvu jasné, že The Darkness 2 je akční hrou, ale představovat si něco ve smyslu Call of Duty nebo Battlefield není absolutně na místě. Tohle se dostalo do jiného světa a právě příběh to dokazuje. V demu je děj načrtnut a jasně říká, že to je to kvalitní koření, které je potřeba snad všude. Jak vše skončí nevím. Plnou verzi nevlastním a dojmy z kooperace, kterou si po vydání ostré verze rozjedete, nemám možnost ohodnotit a napsat své věty.

 

 

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/C6WKYAZXlCA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 

 

Jestliže znáte komiksy podle nichž je svět a grafická stránka hry stvořena, budete potěšeni. Avšak grafická část není moc růžová. Vše vypadá sice komiksově a dokonce sem tam je znát i smysl pro detail, který nové vývojářské studio ukázalo, ale na některých texturách se kaz najde. Ten nepřehlédnete ani u animací. Mimika postav mi přišla spíš průměrná. Vždy však platilo pravidlo, že vzhled není to hlavní a já to beru stejně tak.

Temno ... Jirásek by koukal

 

Během hraní využijete tu temnou stránku Vaší postavy za kterou hrajete (mladý Jackie Estacado). Doprovod Vám budou dělat chapadla u kterých je zřejmé, že nepatří ke kategorii mazlíčci. Jejich animace jsou naopak moc pěkné a budete je v boji zneužívat více, než byste čekali. Po ruce máte zbraně a to hned několik druhů, ale s těmi hady na ramenou si vyhrajete. To není jediný člen tohoto cirkusu v čele s Vámi. Další bude jakýsi malý imp či skřet. Ten bude pomáhat taktéž a někdy se i zasmějete. Celé to není nijak příšerně obtížné pokud hrajete rozumně, jelikož stylem naběhnu a všechno rozstřílím (resp. nechám rozkousat), tu nebudete mít jen kolekci úspěchů.

 

 

 

Někoho potěší dobré vybalancování RPG prvku a zvyknete si na rozšiřování Vašich talentových stromů. Díky tomu se zvyšuje počet animací a možností jak si polepšit. Bacha si dávejte na světlo, v kterém zmizí Vaše temnota. Jackie je klučina se srdcem na správném místě, ale každý máme nějakou temnou stránku a to platí i pro něj, akorát on jí má za kamaráda (tenhle kamarád mi nepřijde jako nej). Primární nevýhodou v demu jsou koridory. Jdete stále kupředu po té lince, která byla vytvořena. Moje dojmy jsou pozitivní a konečně vidím tak akční hru se zajímavým dějem. A pak, že to nejde!

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama