The Division 2 se letos dočká nového obsahu
The Division 2 Novinka The Division 2 se letos dočká nového obsahu

The Division 2 se letos dočká nového obsahu

Ondřej Partl

Ondřej Partl

4
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Title Update 12 nakonec nebude poslední velkou aktualizací.

Reklama

Za pomoci The Division 2 jsme se podívali do post-pandemické Ameriky, respektive do města Washington D.C. (naše recenze za 8 z 10 zde), kde jsme si opravdu pořádně zastříleli.

Po zhruba roce do hry dorazilo i větší rozšíření Warlords of New York, které nás zavedlo zpět do lokace prvního dílu. To sice špatné nebylo, ale také to nebyl úplně žádný zázrak (recenze za 6 z 10 tady).

S příchodem nových konzolí od společností Sony a Microsoft se pak titul dočkal i aktualizace 1.21, která přinesla vylepšení pro PlayStation 5 a Xbox Series X/S, takže se zde lidé dočkají 60 FPS a rozlišení až 4K, ale překvapivě i poměrně velkých rozdílů mezi PlayStationem a Xboxem.

Tímto krokem vývojáři nicméně mohli přilákat nové hráče, které pak rozhodně potěší, že na oficiálním Twitteru hry bylo oznámeno, že se nového obsahu dočkáme i v tomto roce, což původně v plánu nebylo:

"Vnímáme diskuzi, která se vede v naší komunitě, a chápeme hlad po novinkách ohledně toho, co The Division 2 čeká v budoucnu.

Dnes jsme nadšeni z toho, že můžeme potvrdit, že později v tomto roce dojde na vydání dalšího obsahu do The Division 2. Je to vaše neustálá vášeň a podpora, která nám umožňuje pokračovat v budování zážitků v The Division 2, za což vám ani nemůžeme dostatečně poděkovat.

Někteří z vás si mohli všimnout, že Title Update 12 byl původně zamýšlen jako poslední velká aktualizace pro The Division 2, ale díky vaší nadálé podpoře se aktuálně nacházíme v rané fázi vývoje kompletně nového obsahu, jenž vyjde později v roce 2021.

Zatímco je stále příliš brzy na to, abychom šli více do detailů, tak rozhodně nebudete muset čekat příliš dlouho a my s vámi budeme sdílet více.

Mezitím vám chceme znovu poslat vřelé díky za stálou podporu v období po vydání hry. Nemůžeme ani pořádně vyjádřit, jak moc to pro nás znamená.

Také bychom rádi tuto chvíli využili k tomu, abychom vás mohli informovat o několika problémech, jenž jsou ve hře aktuálně přítomny. Vyšetřování pádů hry, které mnoho z vás zažívá, je naší největší prioritou, a také se snažíme vyřešit problém s chybějící volumetrickou mlhou a odrazy na PlayStationu 5. Dáme vám vědět, až budeme mít datum opravy pro oba tyto problémy.

Tak tedy příště!

Vývojářský tým The Division 2"

The Division 2 se letos dočká nového obsahu

The Division 2 můžete zakoupit v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama