The Division dostane filmovou adaptaci
Novinka The Division dostane filmovou adaptaci

The Division dostane filmovou adaptaci

Denis Růžička

Denis Růžička

2

V kině film neuvidíme, bude pouze na Netflixu.

Reklama

Každým rokem je čím dál tím více filmových adaptací podle populárních videoher. Pár dní zpátky Ubisoft na své konferenci na E3 zveřejnil své plány pro nadcházející tituly, ale kromě nich i film na motivy hry The Division, která se v březnu letošního roku dočkala druhého pokračování. Na stříbrná plátna se nepodívá, ale půjde rovnou na Netflix.

Původně Ubisoft měl adaptaci celou pod kontrolou, ale nakonec si Netflix zažádal o práva na zfilmování tohoto snímku. Ačkoli se tedy nedostane na velké plátna, tak bych se rozhodně nebál, že půjde o nízkorozpočtový film. Přeci jen Netflix a jeho filmy jsou důkazem, že se nebojí investovat peníze a navíc jsou i kritiky skvěle hodnoceny.

I přesto, že hra má druhý díl, samotný snímek by měl být inspirovaný tím první, kde se agenti divize snaží bránit město a najít lék na smrtící virus, který pohltil celý New York. V hlavních rolích si zahraje Jake Gyllenhaal, který si v letošním roce zahraje ve Spider-Manovi: Daleko od domova, a dále Jessica Chastain, která si letos střihne roli ve filmu To Kapitola 2. Na režisérské křeslo usedne David Leitch a scénář má na starost Stephen Gaghan. Kdy a kde se začne točit se zatím neví.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama