The Division - hra která nedobije New York jen fanouškama.....
Blogy čtenářů Článek The Division - hra která nedobije New York jen fanouškama.....

The Division - hra která nedobije New York jen fanouškama.....

Zdravím, tady vvejlup98 a vítám vás u svého prvního blogu a zároveň u svého prvního preview

Reklama

Zdravím, tady vvejlup98 a vítám vás u svého prvního blogu a zároveň u svého prvního preview

V poslední době, kdy jsou souboje mezi Sony a Microsoftem, respektivě mezi konzolemi PS4 a XBOX one, většina herních titulů, které mají vyjít na konci tohoto roku nebo na začátku příštího se krčí v povzdálí. Proto jsem se rozhodl udělat preview na hru, která zaujala mou pozornost a vyjde v roce 2014. Ano, mluvím o The Division.

 

Co to The Division je???

Věřím, že většina z vás už něco o tomto titulu slyšela, ale pro ty, kteří nevědí o co jde tady je krátké vysvětlení. Jedná se o on-line akci (RPG, TPS) ze série Tom Clancy's. Která je známá například svou nejnovější hrou Splinter cell s podtitulem Blacklist. Tuto hru vyvíjí staré dobré Ubisof (konkrétně Massive Entertainment). Hra se odehrává tři týdny po rozšíření virusu.... to naznačuje další post-apokaliptickou hru. Začíná to být pěkně ohrané téma. Už jsme byli v Moskvě, Atlantě atd..... Ale pokaždé je to pojmuto jinak a na jiném místě (alespoň ňěco). Příště začnou lidi z Prahy šílet a zabíjet se jen proto že politici začnou  dělat dobro..... Ale zpátky k tématu. Jak už jsem řikal tak hra se odehrává tři týdny po úniky viru. Americký prezident povolává tzv. jednotku "The Division", která je přísně tajnou jednoutkou stvořená přesně pro tyto případy, která má za úkol eliminovat virus. Ve městě vládne chaos, což znamená totálně zničené ulice, rabování, vraždy a další věci.

 

 

Tato hra byla představena na E3. Ubisfot nám pomalu kousek po kousku předkládá informace o hře a o samotném příběhu. Podle těchto puzzliků se nám pomalu, ale jistě ukazuje obraz hry. Na konferenci E3 byla hra představena jen pro 2 platformy, tedy Xbox one a PS4. Diskutuje se také o PC verzi, která zatím není vůbec jistá. "Soustředíme se na nové konzole, protože vytváříme hru pro novou generaci. Nevylučujeme v budoucnu vytvoření dalších verzí" uvádí na fóru Ubi_Antoine. Komunita PC hráčů založila i petici za PC verzi. Petice má už okolo 110 000 podpisů.

Jak už jsem zmínil, že The Division je on-line akcí při které je nutné být připojený k internetu, protože město bude plné dění každým okamžikem, které bude podthrovat silnou tužkou název post-apokaliptický (myslim takoví to volná zvířata, rabování atd...), což znamená pro naše kámoše bez internetu GOOD LUCK AND GOOD BYE.

Vzhledem že je to můj první příspěvěk byl bych rád kdyby jste mi psali do komentu názory na zpracování, a také bych bral návrhy na další příspěvky. Díky ;D

 

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama