The Elder Scrolls 6 se již nachází v hratelné podobě, vývojáři testují rané buildy
The Elder Scrolls 6 Novinka The Elder Scrolls 6 se již nachází v hratelné podobě, vývojáři testují rané buildy

The Elder Scrolls 6 se již nachází v hratelné podobě, vývojáři testují rané buildy

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

13
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Samotná série oslavuje významné jubileum.

Reklama

Série The Elder Scrolls včera oslavila 30 let od vydání prvního dílu s podtitulem Arena, který byl uveden přesně 25. března roku 1994. V rámci oslav tohoto kulatého výročí představitelé Bethesdy zveřejnili krátkou zprávu, ve které se zmínili také o připravovaném šestém díle. V příspěvku je uvedeno, že práce na The Elder Scrolls 6 pokračují a vývojáři aktuálně testují hratelné verze raných buildů.

„Už teď nás návrat do Tamrielu a hraní raných verzí hry naplňuje stejnou radostí, vzrušením a příslibem dobrodružství,“ dodávají vývojáři z Bethesdy k aktuálnímu stavu The Elder Scrolls 6.

Navzdory zmínkám o hratelných buildech je nutné upozornit na to, že se stále jedná o rané verze, jejichž testování rozhodně nenaznačuje, že je příchod samotné hry blízko. Vzhledem k aktuálnímu stavu a předpokládanému rozsahu nelze vydání očekávat dříve než za několik let. Dřívější odhady zmiňovaly například rok 2028. Dá se však předpokládat, že se k vývoji nového The Elder Scrolls v dohledné době připojí nebo již připojili vývojáři, kteří se v minulosti věnovali vývoji Starfieldu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama