The Elder Scrolls VI má být konzolovou exkluzivitou pro Xbox
The Elder Scrolls VI Novinka The Elder Scrolls VI má být konzolovou exkluzivitou pro Xbox

The Elder Scrolls VI má být konzolovou exkluzivitou pro Xbox

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

60
Platformy Xbox Xbox Series X|S Xbox Xbox One

Pokračování slavné série možná na PlayStationu neuvidíme.

Reklama

Od doby, kdy Microsoft koupil společnost ZeniMax Media, a s tím i Bethesdu, internetem kolují debaty ohledně toho, jak to bude s exkluzivitou některých slavných značek od této legendární společnosti. Jedna z otázek nám byla zodpovězena během letošní E3, kdy se potvrdilo, že novinka Starfield bude konzolovou exkluzivitou pro Xbox. A jak to tak vypadá, podobně na tom možná bude pokračování Skyrimu, The Elder Scrolls VI.

Šéf Xboxu, Phil Spencer, to téměř potvrdil v rozhovoru pro britský magazín CQ. V něm uvedl, že budoucnost The Elder Scrolls VI vidí stejně, jako v případě už zmíněného Starfieldu. "Není to o tom, že bychom chtěli trestat nějakou jinou platformu, protože v zásadě věřím, že všechny platformy mohou dále růst a vyvíjet se. Ale abychom mohli být na Xboxu, chci, abychom byli schopni přinést úplný kompletní balíček toho, co máme. A to by platilo i v případě hry Elder Scrolls VI, stejně jako v případě jakékoliv jiné franšízy," sdělil Spencer v rozhovoru pro CQ.

Todd Howard, šéf Bethesdy, dříve prohlásil, že je obtížné představit si The Elder Scrolls VI jako exkluzivní hru pro konzole Xbox. Nicméně těžko říct, jestli konečné rozhodnutí o případné exkluzivitě bude na něm. Koneckonců sám Howard přiznal, že pokračování Skyrimu je stále ve fázi návrhu, a to ačkoliv vůbec první oznamovací trailer na TES VI Bethesda zveřejnila už před třemi lety. Spencer rovněž už dříve potvrdil, že se o exkluzivitě některých titulů od Bethesdy bude jednat případ od případu.

Na The Elder Scrolls VI si pravděpodobně ještě nějakou tu dobu počkáme. Bethesda teď soustředí své síly na vývoj her jako je Starfield, Redfall či GhostWire: Tokyo. Debaty o exkluzivitě některých dalších, třeba i dosud neoznámených titulů, se tedy mohou ještě změnit. Do té doby si budeme muset počkat na oficiální vyjádření.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama