Novinka The Expanse se dočká fanouškovského překladu

The Expanse se dočká fanouškovského překladu

Filip Svoboda

Filip Svoboda

2
Platformy Windows PC

Úvod hry je ke zhlédnutí s českými titulky.

Reklama

PC verze epizodické příběhové adventury The Expanse: A Telltale Series se dočká českého překladu. Pracuje na něm překladatel s přezdívkou Mayki z webu Překlady her. „Jelikož je tenhle vesmír moje srdcová záležitost, (...) byl překlad téhle hry pro mě jasná volba. (...) Protože je hra rozdělena na epizody, které vychází postupně v dvoutýdenních intervalech, bude tento překlad trochu časově roztahaný,“ píše.

Už teď se můžete podívat na část hry s českými titulky ve výše přiloženém videu. Překlad zatím není implementovaný přímo do hry a je potřeba si zapnout titulky na youtube.

První epizoda novinky od Telltale a Deck Nine vyšla 27. července na obě generace konzolí PlayStation a Xbox a na PC, kde je exkluzivní pro Epic Games Store.

„Po úvodní části zůstává The Expanse (nejen) od obnovených Telltale Games převážně záhadou, ale nakročeno nemá vůbec špatně. O hit na první pohled nejde, ale v žánru by titul od kvalitních autorů s atraktivní licencí mohl být příjemným překvapením,“ napsali jsme v dojmech z první pětiny hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama