The First Descendant se zařadilo mezi nejhranější hry na Steamu
The First Descendant Novinka The First Descendant se zařadilo mezi nejhranější hry na Steamu

The First Descendant se zařadilo mezi nejhranější hry na Steamu

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Přijetí je však značně rozporuplné.

Reklama

Jihokorejská společnost Nexon vydala na PC i konzolích free-to-play kooperativní TPS akci The First Descendant. V jádru tradičně pojatý looter shooter zasazený do budoucnosti vzbudil mezi hráči velký zájem, což dokládají data ze Steamu. Zde se titul zařadil mezi vůbec nejhranější tituly, když dokázal v jeden čas přilákat přes 229 tisíc hráčů. Minimálně v tomto směru tedy mohou být vývojáři spokojení. Výrazně rozporuplnější je však samotné přijetí hry.

The First Descendant rozhodně nezažilo hladký, což ilustruje hodnocení na Steamu na hranici 50%. Hráči si stěžují na různé technické problémy a nedostatky na poli optimalizace, které doplňuje častá kritika agresivních mikrotransakcí. Další uživatelé poté zmiňují až příliš okaté kopírování vybraných mechanik z jiných úspěšných her. Ačkoli tedy novinka od Nexonu zaznamenala poměrně silný start, tak je vzhledem ke kritice otázkou, zda si početnou základnu hráčů dokáže udržet delší dobu.

Kromě oprav zmiňovaných nedostatků na to bude mít bezesporu vliv množství a struktura dodatečného obsahu, kterým hru vývojáři plánují dlouhodobě zásobovat. The First Descendant je k dispozici na PC (Steam) i konzolích PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S.

The First Descendant se zařadilo mezi nejhranější hry na Steamu
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama