The Grisaia Trilogy pouze digitálně
Novinka The Grisaia Trilogy pouze digitálně

The Grisaia Trilogy pouze digitálně

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Nintendo Switch Switch

Na Switch dorazí 7. listopadu.

Reklama

Společnost Prototype vydá 7. listopadu v Severní Americe a v Evropě kompilaci The Grisaia Trilogy ve verzi pro konzoli Nintendo Switch. Ta půjde zakoupit pouze digitálně přes Nintendo eShop, což v současné době potvrzuje i seznam titulů na eshopu.

V Japonsku bude The Grisaia Trilogy vydána na Switchi kromě digitální verze ve stejný den i fyzicky a stejně jako západní verze, bude podporovat anglické i japonské titulky. Dabing bude pouze v původní japonštině.

Série Fruit of Grisaia se tak objeví v úplně nové podobě. Od svých počátků v podobě počítačové hry a následných handheld, manga a anime adaptacích, se kompletní série objeví v podobě The Fruit of Grisaia Trilogy. Ta bude obsahovat všechny epizody série The Fruit of Grisaia, The Labyrinth of Grisaia, The Eden of Grisaia a The Fruit of Grisaia: Side Episode, dříve vydané na kapesních konzolích, budou spojeny do jednoho kompletního balíčku.

The Fruit of Grisaia bude kompatibilní i s konzolí Nintendo Switch Lite. Hrát můžete v handheld s připojenými ovladači Joy-Con nebo je klidně můžete odpojit a hrát pouze prostřednictvím dotykové obrazovky. V tabletop a TV režimu lze celou hru ovládat pouze jedním ovladačem Joy-Con, což zjednodušuje hraní pouze na jednu ruku.

Zdroj: Prototype

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama