"The Last of Us: Part II je úžasné," chlubí se dabér Joela
Platforma Novinka "The Last of Us: Part II je úžasné," chlubí se dabér Joela

"The Last of Us: Part II je úžasné," chlubí se dabér Joela

Yurris CZ

Yurris CZ

24
Platformy PlayStation PlayStation 4

Podle Troye Bakera a Nolana Northa se máme opravdu na co těšit!

Reklama

The Last of Us: Part II je jistě pro mnohé nejočekávanější hrou, na které Sony momentálně usilovně pracuje. Pokračování survival thrilleru bychom se s největší pravděpodobností měli dočkat až v roce 2019, pokud nám ovšem letošní E3 naše domněnky nezmění.

Vývoj má pravděpodobně tu největší část za sebou, studio Naughty Dog totiž provedlo úspěšný playtest. Což ve většině případů znamená pomalu se blížící konec vývoje. U zkušebního procesu, jehož cílem je zjistit, zda hra běží, jak má, byly přítomné i dvě velké osobnosti PlayStationu. Troy Baker alias Joel a Nolan North, který si vystřihl záporáckou roli Davida ve famózní jedničce. Nolan je však spíše známý jako hlas neohroženého Nathana Draka v sérii Uncharted. Oba se shodují na faktu, že The Last of Us: Part II vypadá úžasně stejně jako její fantastický příběh. Máme se tedy podle očekávání opravdu na co těšit. Dabéři své pocity z playtestu přirovnávají k momentu, kdy byla hra poměrně překvapivě oznámena na PlayStation Experience 2016.

O své nadšení se Troy s Nolanem pochlubili na Comic Conu v britském Birminghamu, zaznamenal web SegmentNext. Požadavky a očekávání fanoušků cenami ověnčeného původního The Last of Us jsou při nejmenším vysoké. Prioritou vývojářů je se vyrovnat nebo nejlépe překonat aspekty jedničky, která utkvěla v srdcích nejednoho hráče s modrou krví.

Hlavní muž celého vývoje, Neil Druckmann přislíbil účast nového TLOU na konferenci Sony v rámci letošní E3. V červnu bychom se měli dočkat nových záběrů. A možná, ale opravdu možná se již za pár měsíců dozvíme tolik chtěné datum vydání. Bude to letos, co myslíte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama